Weddingplanner
Weddingplanner
Weddingplanner
Weddingplanner
Weddingplanner
Weddingplanner
Weddingplanner voor dream weddings
You put a ring on it!
Nu kan de weddingplanning beginnen. Ik regel jullie grote dag, helemaal in lijn met wie jullie zijn als stel. Ontspannen en perfect gestyled.

Voel de liefde

Een onvergetelijke bruiloft waarbij álles klopt.
Voor jou en je geliefde, én voor alle gasten.
Benieuwd hoe dat eruitziet?

Voel de liefde met deze reels!

Werkwijze

Wél een kaastaart bij de toast, géén fout ABC’tje van je lollige oom.
Ik regel alles: de voorbereiding, uitvoering en afronding van jullie bruiloft, en alles ertussenin.

Zo werkt het:
1
PreWeddingApp
Via mijn PreWeddingApp geef je jullie droombruiloft vorm. Niet bij elkaar spieken! Ik voeg alle wensen samen in een voorstel.
2
Voorbereiding
Via mijn projectmanagementsysteem volg je real-time het afvinken van alle
to-do’s voor de I do’s. Voorpret!
3
Wedding time
Je hoeft alleen maar te genieten van jullie grote dag. Ik zorg voor de rest, precies zoals we afgesproken hebben.

Kost dat?

Jij hebt de volle focus op de voorpret van je trouwdag.
Maar er is ook ruimte om zélf zaken te regelen. Ik zorg dat mijn weddingplanning naadloos aansluit op jullie wensen. Mijn uurtarief voor bruiloften is € 82,50 per uur, inclusief BTW.
Op basis van dat tarief kun je kiezen uit 3 servicepakketten:
Ceremoniemeester
Je bereidt de bruiloft zelf voor, en stemt zelf alles af met de leveranciers en gasten. Maar Believe Events laat jullie grote dag perfect verlopen op locatie: 10-16 uur
Ceremoniemeester + styling
Je bereidt de bruiloft zelf voor. Maar de complete styling en aansturing op de dag zelf laat je lekker over aan Believe Events: 25-30 uur
Full-service weddingplanning
Dit ultieme maatwerk garandeert een dream wedding! Ik regel jullie bruiloft, van het eerste contactmoment tot het opvegen van de confetti. Log in bij de Believe PreWeddingApp, en de rest gaat vanzelf.

Laat je inspireren

Reviews

Natuurlijk wil je ook weten hoe anderen de samenwerking met Believe Events ervaren.
Ontdek echte reviews van echte lovebirds hier!
2024: Bruidspaar Bob & Miranda

Aanvraag: Full Service Destination Wedding & trouwfeest in NL

Wat hebben wij genoten van onze bruiloft op het strand in Zakynthos! Uiteraard was het voor Daniëlle geen gemakkelijke klus. Een bruiloft regelen in Griekenland had ze niet eerder gedaan, maar deze topper heeft alles tot in de puntjes weten te regelen. De dag van de bruiloft verliep soepel en perfect, waardoor wij en onze gasten intens hebben kunnen genieten van deze geweldige dag. Daniëlle is echt een aanrader als het om het organiseren van je feest gaat. Ze neemt heel veel zorgen van je weg en doet dat erg professioneel.

2024: Bruidspaar Michel & Patricia

Aanvraag: Full Service Weddingplanning

Wat een super leuke, relaxte vrouw is Daniëlle. Niks is te gek en zij denkt heel goed mee, ook met alternatieve ideeën. Dankzij Daniëlle hadden wij een fantastische, zorgeloze bruiloft. Voor ons heeft onze dag alle verwachtingen overtroffen. Zoek je een Weddingplanner en een zorgeloze bruiloft dan raden wij zeker wel Believe-events aan.

2023: Bruidspaar B&M

Aanvraag: Full Service Weddingplanning in het Buitenland

Een paar maanden geleden hebben wij Daniëlle benaderd om onze bruiloft, die in het buitenland zal plaatsvinden, te organiseren. Ze is er gelijk mee aan de slag gegaan. Dit gaf ons gelijk al veel vertrouwen. Daniëlle denkt goed mee en komt met veel leuke en goede ideeën. Ons scheelt het een hoop kopzorgen, want zoiets organiseren zit bij ons niet in het bloed. Wij weten zeker dat het een geweldige dag gaat worden!

2023: Bruidspaar M&P

Aanvraag: Full Service Weddingplanning

Wij hebben Believe Events & Weddings gevonden via google, afgaande op de recensies. Tot op heden nog geen minuut spijt gehad! Wat een topvrouw is Danielle. Al bij de eerste ontmoeting was er een klik, Danielle heeft alle wijsheid in pacht wat trouwen betreft. Alles kan besproken worden, niks moet alles kan, en ideeën heeft ze genoeg. Wij gaan dit jaar trouwen, en aangezien wij het volledige pakket hebben, kunnen wij niet wachten om te gaan trouwen!

Met Danielle aan het roer, kunnen wij heel relaxed naar de ceremonie toewerken. Al met al, zeker een aanrader!

2023: Bruidspaar Ilona & Gijs

Aanvraag: Full Service Weddingplanning

“Wij zijn recent in zee gegaan met Danielle, mede door haar enthousiasme! Maar nu in ons voortraject heeft zij haar meerwaarde al bewezen. Ik was voornemens bepaalde wensen te schrappen maar zij brengt ze toch even ter sprake bij de locatie, waardoor deze wens helemaal niet geschrapt hoeft te worden! Zeer oplettend, positief en hard werkende dame die er alles aan doet om jullie dag bijzonder te maken. Ik ben blij dat we voor haar gekozen hebben”

2023: Bruidspaar Willem & Veronique

Aanvraag: Full Service Weddingplanning (bruiloft: juli 2024)

Onze trouwdag zelf moet nog komen, maar ze neemt ons veel voorbereidend werk uit handen. Super fijn contact met Daniëlle. We kijken nu al uit naar de dag zelf.

Klaar voor het event van je leven?
Ik kan niet wachten om je blije gezicht te zien. Samen vrijblijvend ontdekken hoe jouw
droom-evenement werkelijkheid wordt?